Тук има 448 112 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Бургас, к.к. Слънчев бряг • 85 000 EUR • ID 89626831 — holmes.bg - [2]
10 Увеличи

Продава 2-стаен област Бургас, к.к. Слънчев брягID: 89626831

Виж на картата
85 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 75 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 89626831
Допълнителна информация:
ID 3227 Инвестиция в просторно жилище с близост до морето и удобства на курортния живот.
Спешна продажба! Намалена цена на просторен двустаен апартамент в Хармони Суитс 3, разположен в Слънчев бряг, България.

Този голям двустаен апартамент предлага обща площ от 75 квадратни метра и се намира на петия от шест етажа. Разстоянието до плажа е само 500 метра, като имотът е с акт 16, което е гаранция за завършеността му и готовност за прехвърляне на собствеността.

Апартаментът е обзаведен и оборудван с необходимите мебели и уреди за вашето удобство и комфорт. Има отделни партиди за вода и ток, както и битов ток.

Това е възможност за инвестиция в просторно жилище на привлекателно място в Хармони Суитс 3, което предлага не само удобства на курортния живот, но и близост до морето и плажа.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да получите повече информация или да организираме оглед на този апартамент във затворения комплекс Хармони Суитс 3 в Слънчев бряг.

Комплексът се намира в най-елитната част на Слънчев бряг. Можете да стигнете до плажа за 5-7 минути, а до центъра на курорта за 15 минути.

Тази архитектурна творба е тематично направена в по-ориенталски стил. В двора има река с мост през нея, водопад, фонтани, място за отдих под формата на полукръгла беседка, шах, а също и къща на хобита

Територията на комплекса е превъзходно декорирана в съответствие с най-изтънчения вкус - красиви тревни площи, зелени площи, уютни беседки, ратанови мебели край басейните и много други. До басейна е разположено външно джакузи. Сградата е с прекрасен външен вид, красива фасада и орнаменти по балконите.

Собствениците могат да ползват услугите на салон за красота, ресторант, бар, СПА център (стая за релакс, сауна, хидромасажен душ, джакузи, масаж), ще могат да ползват басейни, външно джакузи, фитнес, спортна площадка, беседки или да се разходят из паркът с алеи.

Комплексът разполага с няколко басейна, ресторанти, кафенета и детски площадки, а в прилежащата територия на комплекса има луксозен японски парк с водопади, изкуствени потоци, мостове и фонтани.

Сградата е с прекрасен външен вид, красива фасада и орнаменти по балконите. Комплексът се отличава с висококачествено завършване не само на апартаментите, но и на общите части на сградата, удобно разпределение на апартаментите, чудесно проектирани рецепция, ресторант и кафене - всичко тук е създадено и изпълнено с грижа за нашите клиенти.
Завършване на строителството декември 2013г
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:15 на 16 април, 2024 год. Обявата е посетена 10 пъти
Агенция:
Агенция ВОТЧИНА
ВОТЧИНА
град Варна, бул. 'Мария Луиза' 24 вх. б оф. 13

Офис телефони: 0876111535
Телефон: 0876111535

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: